Звездата на Интер Лаутаро Мартинес вкара 2 гола и донесе Купата на Италия на тима си след 2:1 във финала с Фиорентина вчера. Аржентинецът реализира своите голове №100 и №101 с екипа на нерадзурите в мача на "Олимпико". Той вече има 27 гола през тази кампания във всички турнири и това е най-резултатния му сезон до тук. След мача Бика бе избран за играч на мача.

"Този спорт се играе, за да печелиш. Щастливи сме, че запазихме купата за нас. Искаме да продължим да печелим, а аз искам да продължа да помагам на този велик клуб да го прави", обяви голаджията.

Сезонът е изключително успешен за Бика. Той спечели световната титла с Аржентина през декември, а сега има да играе и финал в Шампионската лига срещу Манчестър Сити на 10-и юни. Той е 10-ия играч с повече от 100 гола за Интер. Следващите цели в списъка пред Лаутаро са Кристиян Виери (123) и Мауро Икарди (124). Лаутаро има 10 гола в последните 11 мача.

Единственият финал, който аржентинеца е загуби в кариерата си е първия, в който игра - срещу Севиля за Лига Европа. След това триумфира с Аржентина на Копа Америка, Финалисима и Мондиал 2022, а с Интер спечели две Купи на Италия и 2 Суперкупи на страната.