Защитникът на Интер Алесандро Бастони заяви, че "нерадзурите" трябва да се страхуват от "убийци и лоши хора", а не от атаката на Манчестър Сити преди финала на Шампионската лига.

Двата отбора ще спорят за трофея в най-престижния клубен турнир на 10 юни в Истанбул. Сити се стреми към требъл, след като вече си осигури трофеите във Висшата лига и Купата на Англия.

"Страх може да има само от убийци и лоши хора, а не от играчи на нашата възраст“, каза Бастони пред репортери на открита тренировка на отбора. 

"Погрешно е да се говори за страх. Нужно ни е смелост и бистър ум, за да отидете там и да спечелим", добави той. Сити е считан за фаворит за трофея, но играчите на Интер са уверени, че има с какво да противодействат.

"Много сме щастливи, че постигнахме тази цел да играем финал, защото го заслужихме с това, което направихме на терена“, каза полузащитникът на Интер Федерико Димарко.

"Знаем, че се изправяме срещу много силен отбор, но за нас този финал, спечелването на трофея, е мечта. За тях това е фикс идея", добави той.