Марсело Брозович е постиггнал договорка да премине в арабския Ал Наср и да стане съотборник на Кристияно Роналдо. Халфът на Интер дълго отхвърляше предложението на тима от Саудитска Арабия, въпреки че нерадзурите се разбраха за трансферната сума. Хърватинът просто искаше по-голяма заплата и явно я е получил, защото за днес са насрочени медицинските изследвания преди подписването на контракта. Те ще се осъществят в хърватски град на крайбрежието на Средиземно море.

Интер ще получи 23 млн. евро от продажбата на ветерана, който изкара 8 години на "Сан Сиро". Първоначалта оферта за Брозович беше 20 млн. евро чисто на сезон за две години. Но предвид интереса на Барселона, явно полузащитника се е договорил за по-добри условия. Той ще подпише контракт за 3 сезона и почти 30 млн. евро на година. Настоящият контрат на Брозович с Интер изтичаше догодина.

Основна роля в сделката има спортния директор на Ал Наср - бившият хърватски национал Горан Вучивич. Брозович става поредната европейска звезда заминаваща към Саудитска Арабия. Там акостираха вече Рубен Невеш, Карим Бензема, Калиду Кулибали, Нголо Канте и още много.