Марсело Брозович вече е играч на Ал Наср в Саудитска Арабия. Хърватинът е подписал договор с тима на Кристияно Роналдо до лятото на 2026 г. Полузащитникът ще донесе в касата на Интер 18 милиона евро. Sky Sport Italia и Фабрицио Романо твърдят, че Брозович е подписал договора си с клуба от Саудитската професионална лига.

Беше дълга трансферна сага, тъй като Интер първоначално прие оферта от €23 милиона, но Брозович отказа да подпише договор за €20 милиона на година, изисквайки €30 милиона на сезон. Ал Насър реагира, като предложи 100 милиона евро за три години, дори повече, отколкото искаше играчът, но намали офертата си към Интер до 15 милиона евро, което вбеси нерадзурите. Миналата седмица Ал-Наср повиши офертата си до 18 милиона евро, получавайки зелена светлина от нерадзурите.

Брозович изигра 330 мача за Интер, в които отбеляза 31 гола. Той се премести на Стадио Меаца през януари 2015 г. от Динамо Загреб, завършвайки първоначална сделка за наем с опция за закупуване за 5 милиона евро. Сега се очаква Интер да отправи оферта за Ромелу Лукаку от Челси.