Уест Хям е отхвърлил първата оферта на Интер за нападателя Джанлука Скамака, твърдят медиите в Италия. Съвсем скоро обаче се очаква ново предложение от нерадзурите, които са уверени, че ще привлекат италианския национал на "Сан Сиро".

Италиански източници съобщават, че Уест Хем Юнайтед иска 30 милиона евро за продажбата на нападателя, но Интер е уверен, че може да осигури италианския национал за 25 милиона евро плюс бонуси. Нерадзурите се впуснаха с предложение за нападателя вчера следобед, което беше за 22 милиона евро плюс бонуси и беше отхвърлено от Чуковете.

Въпреки това, предложението да бъде закупен директно беше значително подобрение на офертата на Рома да го вземе под наем с опция за закупуване, която се превръща в задължителна, ако римляните се класират за Шампионската лига. И Sportitalia, и Sky Sport Italia сега съобщават, че Интер остава уверен, че ще успее да сключи сделка за 25 милиона евро плюс до 5 милиона евро в различни добавки.

Това все пак би било голям спад в цената му, като се има предвид, че Уест Хем купи Скамака от Сасуоло само преди година за €36 милиона плюс €6 милиона в бонуси и 10 процента от евентуална продажба.

Това също означава, че ако той беше продаден на Интер за 30 милиона евро, тогава Сасуоло ще прибере 3 милиона евро от тях, оставяйки страната на Висшата лига само с 27 милиона евро.