Медиите в Италия обявиха, че трансфера на полузащитника на Удинезе Лазар Самарджич в Интер е провален. Двата клуба се бяха договорили за сделката, а сърбина мина медицински изследвания, но въпреки това сделката се провали. Бащата на футболиста и негов агент поискаха по-голяма от договорената заплата и това доведе до колапса на сделката.

Сега, според няколко източника в Италия, включително "Гадзета дело спорт" и Calciomercato.com, Интер се е оттеглил от преговорите. Нерадзурите се споразумяха за постоянен договор от 15 милиона евро с Удинезе плюс 20-годишния полузащитник Джовани Фабиан, който също беше преминал медицински прегледи в новия си клуб.

Директорът на Интер Пиеро Аусилио говори пред репортери във вторник вечерта, потвърждавайки, че Самарджич и обкръжението му са променили исканията си. Бащата на полузащитника уволни агента Рафаела Пимента, като доведе нов представител на срещата с гранда от Серия А и трансферът на Самарджич в Интер вече се провали. 21-годишният футболист поднови тренировки с Удинезе, но в момента тренира отделно от групата.