Треньорът на Интер Симоне Индзаги изрази гнева си от факта, че нерадзурите не можаха да вземат и трите точки срещу Болоня. Интер започна мача на първата позиция, но равенството означава, че сега могат да бъдат изместени, в зависимост от резултатата на Милан тази вечер срещу Дженоа. Нерадзурите вкараха два гола в рамките на първите 20 минути, като Франческо Ачерби и Лаутаро Мартинес намериха вратата. Но Рикардо Орсолини бързо върна един гол от дузпа, а Джошуа Зиркзее изравни през втората част.

„Дотук имахме 8 мача, - 6 победи, равенство и поражение. Ядосан съм за днешния мач, защото при 2:0, предвид това, което направихме и начина, по който бяхме на терена, е трудно да се приеме това равенство. Трябва да поддържаме концентрацията винаги висока. При 2:0 не трябваше да правим грешката да отваряме мача, който водехме. При 2:2 можехме да се върнем по-рано, да покрием по-добре терена, да задържим позициите си по-добре. Това са кошмарно загубени точки и не ни подхожда”.

Индзаги също беше попитан дали Интер няма енергия през второто полувреме, но той отказа, че това е така. "Не, не е това, при 2:2 създадохме много. Спомням си удара на Лаутаро например. Освен всичко друго, те дори не ни дадоха корнер, но имаше избиване, което предотврати гол. Но отбор като нашия не трябва да позволява на опонентите ни да отварят мача.”