Симоне Индзаги намира отпадането от Купата на Италия в продълженията срещу Болоня за "неприятно" и потвърди, че капитана Лаутаро Мартинес има контузия, но не се знае още колко е сериозна тя. Нерадзурите бяха спечелили този трофей в последните две години, но сега отпаднаха още на старта и то на "Сан Сиро". Лаутаро Мартинес изпусна дузпа в редовното време и след 0:0 се стигна до продължения. Там Карлос Аугусто изведе Интер напред, но с два гола за 4 минути след асистенции на Джошуа Зиркзее, Болоня спечели с 2:1.

"Разочароващо е, тъй като бяхме спечелили купата в две поредни години и особено заслужавахме да спечелим след такъв мач. За съжаление това е футбола и в него няма място за заслуги", заяви Индзаги."Единственият ни проблем бяха последните 15 минути от продълженията. Не сме свикнали да губим преднина и това беше особено неприятно, след като се справихме толкова добре в продължение на повече от 90 минути. Момчетата искаха да стигнат до четвъртфинала, както и феновете."

За Интер можеше да има и още по-лоши новини, защото Лаутаро Мартинес се контузи в продълженията. Бика се хвана за горната част на лявото си бедро. Той изпитваше болки.

"Ще му бъде направена оценка, надяваме се да не е нищо сериозно. Лекарският щаб е сравнително спокоен, но трябва да го преценим, като се има предвид, че има още един мач след два дни и половина."

Аржентинецът игра само защото Алексис Санчес също е контузен, затова си партнираше с Марко Арнаутович. Индзаги бе попитан как се е справил бившият нападател на Болоня тази вечер. "Хареса ми, той направи това, което трябваше и което поискахме от него. Ясно е, че нямаше късмет пред гола, но държеше добре топката и влизаше в правилните позиции."