Лаутаро Мартинес вкара първия си гол от 2 месеца насам, а Интер разгроми 5:0 Фрозиноне като гост. Нерадзурите, които отдавна си осигуриха титлата, преминаха границата от 90 точки с успеха, а мача ще се запомни и с първия гол на Бюканън с екипа на Интер.

Треньорът Симоне Индзаги направи доста промени в състава. Титуляри бяха Бисек и Карлос Аугусто, Фратези, Арнаутович и Аслани. Въпреки това Интер нямаше проблеми да прегази съперника.

Интер поведе по хаотичен начин, тъй като Фрозиноне загуби топката в средата на терена, Федерико Димарко подаде към Маркъс Тюрам отляво, а от него топката отиде у Фратези, който я засече с тяло в мрежата. Шести гол за Фратези за сезона. Зомер трябваше да направи сензационно спасяване, за да предотврати изравняването на Марко Брешанини пет минути по-късно. Фрозиноне имаше добри положения, а Фратези трябваше да изчисти от голлинията.

Имаше и греда на Ян Бисек. Той засече с глава центриране от корнер, но нямаше късмет. Минути по-късно нерадзурите удвоиха преднината си, когато Николо Барела с хитър пас подаде на Фратези вдясно, а той намери Арнаутович за 2:0.

Последва ново изчистване от голлинията за Интер - този път на Карлос Аугусто. Веднага след това Интер вкара трети гол на контраатака. Стефано Сенси изведе влезлият от пейката Тейджон Бюканън, който реализира първия си гол с екипа на Интер. Той е и първият канадец в историята с гол в Серия А.Лаутаро Мартинес влезе в игра в средата на второто полувреме и имаше време да прекъсне сушата си.

Грешка на Суле позволи на Лаутаро да поеме топката, да се обърне и да я прати в ъгъла. Първото му попадение от края на февруари, когато се разписа срещу Аталанта. В добавеното време и Тюрам се разписа, за да оформи крайното 5:0.