Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо, ще вкара поне 25 гола в Серия "А".

Такъв залог пусна букмейкърската къща 1хСтавка с коефициент 1.93. Ставката за 26,5 попадения пък е 1.78, като от компанията смятат, че именно петкратният носител на Златната топка е фаворит за реализатор №1 в калчото – 1.72.

След него се нареждат Мауро Икарди (7) и Чиро Иммобиле (11). Именно нападателите на Интер и Лацио поделиха приза за изминалата кампания с по 29 точни изстрела. Коефициентът на звездната покупка на Милан Гонсало Игуаин също е 11.

Роналдо все още не е открил головата си сметка за Юве. Той записа по пълни 90 минути срещу Киево (3:2), Лацио (2:0) и Парма (2:1). За 23 отправени удара обаче Кристиано не успя да се разпише.

Привлеченият от Реал Мадрид за 117 милиона евро нападател все пак асистира на Марио Манджукич срещу римските "орли", макар и случайно.

В следващия кръг лидерът Юве е домакин на 2-рия в класирането Сасуоло. Още няма обявени дати и часове за кръга, който ще се проведе в периода 14-17 септември заради пауза за национални отбори.

Роналдо отказа повиквателната от Португалия, за да има повече време да тренира и да се приспособи към стила на "бианконерите". Несъмнено голямата му цел средщу Сасуоло е да открие головата си сметка.