Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо направи интересно разкритие в интервюто си за ITV.

По-рано в същия разговор асът на Ювентус заяви, че богатството му е около половин милиард долара, но после добави, че като дете е просел да получи безплатен Макдоналдс.

"Когато бях на 11-12 години, семейството ни нямаше пари. Ние и други юноши на Спортинг Лисабон живеехме заедно. Виждахме близките си на три месеца, беше много трудно".

"Късно вечерта, към 22:30, 23:00 часа, огладнявахме. Имаше Макдоналдс до стадиона. Отивахме и казвахме: "Здравейте, имате и бургери?" Там винаги имаше жена на име Една и още две момичета".

"После никога не ги видях, въпреки че ги търсех. Разпитвах из Португалия за тях, но Макдоналдс вече е затворен. Ще се радвам, ако ги намеря чрез това интервю. Искам да ги поканя в Торино  или Лисабон и да вечерям с тях. Искам поне частично да им върна услугата", разказа Кристиано.

Роналдо започва да играе в академията на Спортинг през 1997 г. Той е единственият футболист в историята на клуба, който е минал през всички гарнитури на отбора – до 16 г., 17 г., 18 г., резервите и мъжете, за които дебютира през август 2001 г., когато е на 16-годишна възраст.