Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо, е възстановен за домакинството на СПАЛ Ферара в мач от  6-ия кръг на Серия "А".

Петкратният носител на Златната топка пропусна обрата с 2:1 като гост над Бреша заради лека контузия. От вчера португалският национал тренира на 100% и ще е на разположение на Маурицио Сари.

Треньорът обаче има сериозни проблеми в защита. Очаква се Алекс Сандро да пропусне срещата заради семейни проблеми. Така Юве остава без нито един краен бранител.

Матия де Шилио и Данило са с травми. Отдясно на защитата ще играе Хуан Куадрадо, а за лявата част не е изключено Сари да преквалифицира някой от футболистите си.

Другият вариант пред треньора е да заложи на схема 3-5-2 и в защита да действат трима измежду Леонардо Бонучи, Матайс де Лихт, Мехди Демирал и Даниеле Ругани.

Сари смени постройката срещу Бреша от 4-3-3 на 4-3-1-2 именно заради кадрови проблеми. В лазарета на Юве са още Джорджо Киелини и Дъглас Коста.

Вижте класирането в Серия "А"

Шампионите приемат СПАЛ в събота от 16.00 часа наше време. Преди мача Ювентус заема 2-ро място с 13 точки, а гостите са предпоследни с едва 3 т.