Арсенал ще направи опит да си върне Аарън Рамзи само една година след като футболистът реши да напусне и да продължи кариерата си в Ювентус. Италианският шампион привлече уелсеца като свободен агент, но 29-годишният халф има трудности с адаптацията в Серия "А".

Преди седмица "Тутоспорт" излезе с информацията, че Рамзи може да напусне Ювентус още през лятото, предава Фокус. От началото на сезона халфът има едва 19 мача, повечето от тях като резерва. Маурицио Сари обаче защити уелсеца преди снощния полуфинал срещу Милан за Купата на Италия (1:1), заявявайки, че играчът възвръща увереността си, въпреки че за него е било трудно да се адаптира след дългогодишния си престой във Висшата лига.

Рамзи прекара 11 години в Арсенал, изигра 371 мача и отбеляза 64 гола за лондончани. Gol.bg припомня, че в Торино той получава огромна заплата от 400 000 паунда седмично. При негова продажба, Юве ще може да инвестира месечното му възнаграждение за нов футболист.

Името на Пол Погба от дълго време се спряга за завръщане при "бианконерите". За подобна възможност намекна и агентът на халфа на Манчестър Юнайтед Мино Райола. Според авторитетният сайт Тransfermarkt.com цената на Рамзи е 40 милиона евро.