Италианският хегемон Ювентус продължава да удря на камък с опитите си да привлече нов централен нападател на мястото на ненужния Гонсало Игуаин.

Голямата цел на "бианконерите" е Луис Суарес, който има договор за още една година с Барселона. Оставането на Лео Меси на "Ноу Камп" обаче може да накара и уругвайския стрелец да не си тръгва, въпреки че не попада в плановете на новия треньор Роналд Куман. Според La Stampa звездното дуо може да си тръгне от Барса следващото лято.

Ако това се случи, Юве отново ще насочи усилията си към Един Джеко, който също е сред приоритетните цели на Андреа Пирло. Проблемът е, че Наполи и Рома не могат да се разберат за трансфер на Аркадиуш Милик. "Вълците" пък няма да се разделят с босненския голаджия, докато не му намерят качествен заместник.

Юве не спира да се интересува и от Единсон Кавани, който вече отряза клуба заради миналото си с Наполи. Бившият стрелец на ПСЖ е свободен агент и през последните часове контактите с него отново бяха активирани.

Goal.com добавя, че Суарес не бива да бъде премахван от списъка като нов нападател на Юве. Той няма европейски паспорт, но обмисля да вземе изпит в Италия, което ще уреди този проблем.