Новото попълнение на Ювентус Уестън Маккени призна, че е получил нов прякор от голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо.

"За мен е голяма чест да играя с Кристиано. Още помня първия път, когато го срещнах - вървях към него и си казвах "бъди спокоен, бъди спокоен". Но той е много учтив човек и има страхотен характер. Постоянно се шегуваме, той ме нарича Момчето от Тексас", заяви доскорошният играч на Шалке, преминал под наем при "бианконерите".

"За играч с всички негови успехи, той можеше да бъде много снобарски настроен и надменен, но всъщност е много отворен към комуникация с хората и отношението му е топло. Когато за първи път влязох в съблекалнята на Юве си казах "О, Боже"... Там бяха футболисти, с които играя на видео игри... Мога да науча толкова много от тези футболисти."

"Аз съм в клуб, който печели титли, който се бори с най-добрите в света и това е нещото, което аз самият искам от себе си. Ювентус е клуб с традиции, подкрепян от толкова много фенове. За мен е чест да бъда тук", добави американецът.