Ювентус – Ференцварош, мач от 4-ия кръг на група  "G" на Шампионска лига, начало: 22.00 часа наше време

Вероятни състави:

Ювентус: Счесни, Куадрадо, Данило, Де Лихт, Сандро, Маккени, Артур, Бентанкур, Бернардески, Дибала Роналдо
Треньор: Андреа Пирло

Ференцварош: Дибуш, Ловренчич, Блажич, Двали, Ботка, Харатин, Хайстер, Шигер, Узини, Нгуен, Боли
Треньор: Сергей Ребров

Прогноза на Gol.bg:

Италианският хегемон Ювентус може още тази вечер да си гарантира участие на 1/8-финалите в Шампионска лига. За целта "бианконерите" трябва да победят Ференцварош у дома и в същото време Барселона да не загуби гостуването си на Динамо Киев в Украйна.

Очаква се Пауло Дибала да започне титуляр. Аржентинският национал ще заеме мястото на Алваро Мората, който е играл във всички срещи за "Старата госпожа" през последните два месеца. Дибала ще води атаката с Кристиано Роналдо. Петкратният носител на Златната топка още търси първия си гол в турнира през сезона, след като пропусна първите два мача заради коронавирус.

Данило ще смени Мерих Демирал в центъра на защитата, а дебют за сезона ще направи Алекс Сандро, който е готов за игра след контузия. Федерико Бернардески пък ще бъде единствения италианец в стартовия състав на Андреа Пирло, защото Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини са с травми. Федерико Киеза пък ще седне на пейката.

В началото на месеца Юве победи Ференцварош с 4:1 в Унгария и не би трябвало и тази вечер да има проблеми. Гостите спечелиха последните си три мача на домашната сцена с голова разлика 9:0, но торинци са от съвсем друга категория. Нашата прогноза е за убедителен успех на италианците.

Прогноза: Ювентус – Ференцварош 3:0