Ювентус – СПАЛ Ферара, мач от 1/4-финалите за Купата на Италия, ст.: "Алианц Стейдиъм", Торино, начало: 21.45 часа наше време

Вероятни състави:

Ювентус: Буфон, Ди Пардо, Демирал, Де Лихт, Фработа, Бернардески, Фаджоли, Рабио, Рамзи, Кулушевски, Мората
Треньор: Андреа Пирло

СПАЛ: Бериша, Околи, Викари, Раниери, Дикман, Мора, Мургия, Сала, Бриньола, Флокари, Сек
Треньор: Паскуале Марино

Прогноза на Gol.bg:

Ювентус приема СПАЛ Ферара в мач от 1/4-финалите за Купата на Италия. Победителят от двойката ще се изправи срещу Интер в две срещи на разменено гостуване в спор за място на финала.

Треньорът на шампионите Андреа Пирло ще направи доста промени в състава си. Голямата звезда Кристиано Роналдо получава почивка. Атаката ще поведат Алваро Мората и Деян Кулушевски.

Медиите на Ботуша прогнозират, че Алесандро Ди Пардо ще играе вместо Раду Драгушин отдясно на защитата. В центъра ще действат Мерих Демирал и Матайс Де Лихт. Николо Фаджоли може да започне в средата с Адриен Рабио, а по крилата ще действат Федерико Бернардески и Аарън Рамзи.

СПАЛ се намира на 5-то място в Серия "Б" и пристигна в Торино непобеден в последните си 4 мача във всички турнири: 3 победи и 1 равенство. Очаква се схемата им на игра да е 3-4-1-2. Нападатели ще са опитният Серджо Флокари и 19-годишният Демба Сек.

СПАЛ загуби последните си три гостувания на Юве – два пъти по 0:2 и 1:4. В последните 6 директни срещи домакините имат 4 победи, гостите имат 1 победа и 1 път са завършили наравно. Нашата прогноза е, че "Старата госпожа" няма да сбърка довечера и ще се класира за следващата фаза.

Прогноза: Ювентус – СПАЛ Ферара 3:1