Кристиано Роналдо и Ювентус почти сигурно ще се разделят през лятото. Това съобщава италианският журналист Николо Шира, който често разполага с тайни от кухнята и "гадае" успешно относно трансферите на Ботуша.

Според експерта по италиански футбол "бианконерите" нямат намерение да плащат космическата заплата на нападателя, чийто договор изтича на 30 юни 2022 година.

Роналдо прибира по 31 млн. евро на сезон, но вече трета година не може да помогне на Ювентус да стигне далеч в Шампионската лига. Откакто Кристиано акостира в Торино, хегемонът на Италия записа срамни отпадания в турнира на богатите от Аякс, Лион и Порто.

Според босовете на Ювентус звездата не може да вдигне нивото на отбора по осезаем начин в преследване на Ушатата, затова и не си заслужава компромиса с твърде високото възнаграждение.

Освен това Роналдо вече навърши 36 години и видимо върви към залеза на кариерата си. Във вторник той беше сред главните виновници за отпадането срещу "драконите", тъй като игра слабо и имаше вина при втория гол на Порто.