Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е по-вероятно да се завърне обратно в Манчестър Юнайтед, отколкото в Реал Мадрид, пишат медиите в Италия.

Португалецът кара третия си сезон при "биаконерите", но на Апенините смятат, че той не е оказал въздействието, което някои са се надявали, особено след като италианският шампион отпадна за трета поредна година още преди полуфиналите в Шампионската лига.

Преди това Роналдо спечели трофея пет пъти в кариерата си, четири, от които с екипа на Реал Мадрид и веднъж с Манчестър Юнайтед.

Tuttosport твърди, че ако реши да напусне, то връщането му на "Олд Трафорд" би било по-реалистичен вариант от това да заиграе отново на "Сантяго Бернабеу“.

Дори в средата на 30-те си години, петкратният носител на "Златната топка" остава един от най-добрите в света и би било добре за него да опита промяна след леко разочароващото време в Италия.

Феновете на "червените дяволи" несъмнено биха се радвали да видят Роналдо обратно в клуба. Tuttosport предполага обаче, че Реал е по-вероятно да се съсредоточи върху привличането на младия нападател Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

Смята се, че французинът би могъл да бъде идеален дългосрочен заместник на Роналдо в испанския шампион.