Треньорът на действащия шампион на Италия Ювентус – Андреа Пирло, заяви след равенството 2:2 като гост на Торино какъв е проблемът на "Старата госпожа".

"Бианконерите" не само са на път да се простят с 9-годишната си доминация на Ботуша, но и мястото им Топ 4 е под въпрос. В класирането Юве се смъкна на 4-то място с 56 точки, колкото има и 5-ият Наполи. Двата отбора са с мач по-малко и в сряда се изправят един срещу друг на "Алианц Стейдиъм". Пред тях се намират Аталанта (58 т.) и Милан (60 т.). Интер е далеч напред.

"Започнахме добре, открихме резултата, а това е най-важното, когато играеш с отбори, които се защитават. Както обикновено обаче сами си направихме живота труден. Всички се надявахме на различно второ полувреме, но допуснахме грешка в самото начало и бяхме изоставащи в резултата. Грешката бе сходна с тази, която направихме в мача с Лацио. За съжаление тези неща започват да се случват често заради липсата на концентрация", каза Маестрото.

"Наясно сме, че е нужно да се подобрим. Опитваме се да постигаме победи, тъй като това ни носи спокойствие. През тази кампания загубихме доста точки. В момента правим много подавания по ширината на терена, а това ни прави предвидими", добави Пирло.