Свързваният с Реал Мадрид Джорджо Киелини ще продължи да играе за Ювентус, като ще подпише нов договор следващата седмица. Новината съобщи „Газета дело Спорт”. 

36-годишният Киелини най-накрая изясни бъдещето си и съобщи, че следващия понеделник ще отиде в Торино, за да започне работа с треньора Масимилиано Алегри. Той направи това изявление по време на събитие, организирано в неговия роден град, Ливорно, в който беше награден за спортните си успехи. 

"В понеделник ще бъда в Торино, където ме очаква Алегри. Ще се опитам да завърша кариерата си, като спечеля други трофеи, защото титлите ви правят още по-гладни за победи “, заяви героят от Евро 2020, цитиран от "Труд".

Договорът на Киелини с Ювентус изтече на 30 юни и в следващите няколко дни италианецът ще подпише ново споразумение, вероятно за два сезона, нещо, което президентът на клуба Андреа Анели вече договори. Защитникът играе за Ювентус от 2005 г. в  535 мача, спечелвайки девет титли в първенството, пет купи на Италия и пет италиански суперкупи.