Голямата звезда на Ювентус – Кристиано Роналдо, е взел решение за бъдещето си, съобщава AS.

Според изданието, намерението на петкратния носител на Златната топка не се е променило и въпреки че започна тренировки в Италия, той иска да напусне "старата госпожа". Освен това Роналдо желае това да стане възможно най-скоро, защото с всеки изминал ден шансът за трансфер намалява.

Желанието на Кристиано е да се върне в Реал Мадрид или да премине в ПСЖ. Но това зависи от Килиан Мбапе. Португалецът знае, че ако френската звезда заиграе на "Бернабеу", "кралете" няма да имат пари и за него.

В такъв случай той може да замени Мбапе в Париж. Но ако сделката за френския нападател пропадне, Роналдо ще "почука на вратата на Реал", добавя испанското издание. През пролетта Флорентино Перес беше категоричен, че това няма как да се случи, но завръщането на Карло Анчелоти може да промени ситуацията.

Италианският спец може да помогне за евентуално "отваряне на вратите" на "Бернабеу". Роналдо никога не е криел, че Анчелоти е един от най-важните хора в бляскавата му кариера и под негово ръководство изигра 100 мача, в които наниза 110 гола и даде 47 асистенции.

Снимка: БГНЕС