Треньорът на Ювентус – Макс Алегри, разкри част от титулярите си за домакинството на Сасуоло в мач от 1/4-финалите за Купата на Италия.

"Бианконерите" продължават защитата си на трофея утре от 22.00 часа наше време и от 1-ата минута ще започнат Матия Перин, Леонардо Бонучи и Хуан Куадрадо, разкри тактикът от Ливорно.

Той добави, че един измежду звездното попълнение Душан Влахович, Пауло Дибала и Алваро Мората ще получи почивка, но не навлезе в повече подробности за избора си. Мойс Кийн е наказан за срещата и това означава, че младият бразилец Кайо Жорже може за първи път да започне титуляр за Юве.

"Много съм доволен от Кайо. През януари имаше възможност да премине под наем в Сасуоло, но избра да остане. Той е централен нападател, младо момче и ще играе утре. Ще реша дали от 1-ата минута или ще влезе в течение на мача", допълни Алегри.

Той добави, че другото ново попълнение – Денис Закария, се чувства добре и тренира. Швейцарският национал беше сменен принудително при дебюта си срещу Верона (2:0), малко след като оформи крайния резултат. Той обаче едва ли ще играе утре.

Алегри предупреди, че Сасуоло е силен отбор и Юве трябва да внимава. През есента "неровердите" спечелиха гостуването си на "Алианц Стейдиъм" в калчото с 2:1.

"Целта ни е да стигнем възможно най-далеч в Шампионска лига и да завършим в Топ 4 на Серия "А". Там Аталанта е големият ни конкурент, защото Интер, Милан и Наполи са много далеч. Утре очаквам ядосан Сасуоло и сериозен мач. Това ще ни помогне за гостуването в Бергамо в неделя", каза още Алегри.    

Снимка: БГНЕС