Сръбският нападател Душан Влахович най-вероятно ще получи почивка в неделния мач на Ювентус от италианското първенство по футбол срещу Специя, където играе българският защитник Петко Христов. Това предположение направи треньорът на отбора Масимилиано Алегри, въпреки че и другият основен нападател Пауло Дибала все още не се е завърнал от лечение на контузия.

Влахович бе титуляр във всеки мач на Юве след скъпия си трансфер от Фиорентина и вкара четири гола. Дибала пък не е играл от средата на февруари.

"Вчера Дибала получи болки в дясното бедро и напусна по-рано тренировката. Той не се чувстваше комфортно и затова няма да играе утре. Мисля да започна и без Влахович, ще видим. Ако Алваро Мората и Мойс Кийн могат да играят, то тогава ще бъдем с двама нападатели. Те са различен тип футболисти от Влахович и са много активни", заяви Алегри на пресконференция преди мача.

Ювентус е в серия от 19 мача с едва едно поражение и това върна торинците в битката за титлата. Най-успешният отбор в историята на Серия "А" е на осем точки от лидера в класирането Интер, а за самия Алегри е много рано да се говори за титла.

"Този клуб по традиция винаги е в битката за трофеите и хората очакват точно това, но то в момента не е практично. Говоря за факта, че нямаме достатъчно точки. Играем здраво стъпили на земята, тъй като пред нас има други три отбора и ни трябват поне 84 точки за титла", добави той.