Френският национал Пол Погба почти сигурно ще се завърне в Ювентус, след като в началото на този месец официално се раздели с Манчестър Юнайтед.

29-годишният халф си тръгна от "Олд Трафорд" след изтичането на договора му с "червените дяволи", като интерес към него проявяваха още Реал Мадрид и ПСЖ.

В крайна сметка обаче Погба е избрал предложението на Ювентус, където изкара няколко много успешни години, преди да премине в Юнайтед срещу над 100 милиона евро през 2016-та година, което бе рекордна сума за трансфер в онзи момент.

Полузащитникът стана шампион на Италия четири пъти за четири години с "бианконерите", а сега е бил убеден да се завърне в Торино от треньора Масимилиано Алегри, под чието ръководство показа най-добрите си игри преди години. Според Скай Спортс вече почти всичко между двете страни е уговорено, като остава да се изчистят някои дребни детайли около договора.

Твърди се, че Погба е имал конкретна оферта и от Манчестър Сити, като е проявявал интерес да заиграе в градския съперник на Юнайтед под ръководството на Пеп Гуардиола, но в крайна сметка е преценил, че това ще му донесе твърде много негативни реакции от феновете.