Ювентус е решил да се откаже от привличането на крилото на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария. 34-годишният аржентинец става свободен агент в края на месеца, след като договорът му с парижани няма да бъде подновен и торинци искаха да го вземат в състава си.

Двете страни водиха продължителни разговори, но националът на "гаучосите" все още не дава окончателен отговор дали приема предложението. Затова шефовете на Юве вече са се отказали да го чакат и ще се насочат към други цели, твърди Gazzetta dello Sport.

„Биаконерите“ показаха доста голямо търпение към претенциите на Ди Мария. Той първоначално поиска допълнително време, за да говори със семейството си, да обмисли и предложението от страна на Барселона, както и възможността да се завърне в Аржентина. Поставеният краен срок изтече, но играчът продължава да не дава окончателен отговор. Точно затова и от „старата госпожа“ са решили да се откажат от него.

Предполага се, че Ювентус ще се насочи към Доменико Берарди от Сасуоло. За него грандът ще трябва да плати около 30 милиона евро. Италианският национал обаче ще бъде инвестиция за бъдещето, тъй като е със 7 години по-млад от Ди Мария.