Треньорът на Ювентус Макс Алегри остана доволен от победата с 3:0 над Сасуоло на старта на Серия "А". Спецът засипа с похвали новото попълнение Глейсон Бремер за представянето му.

"Започнахме добре, но след това на няколко пъти загубихме лесно топката и в тези моменти изглеждахме доста крехки. Не успявахме да вземем контрол над мача. Сложих Ди Мария и Куадрадо на двата фланга и това бе всичко. След почивката отново губехме твърде лесно топката и трябваше по-добре да се възползваме от възможностите си. Истински съм впечатлен как Бремер се вписа в отбора. Той е много спокоен. Само веднъж се наложи да му подвикна от скамейката, когато тръгна да гони Доменико Берарди чак до центъра. В тези ситуации просто трябва да го остави", каза Алегри, след което похвали и Душан Влахович, който заби два гола.

"Много е щастлив, че отбеляза тези попадения, но има моменти, в които трябва да подобри решенията си на терена. Радвам се за него, защото имаше нужда от тези голове", добави тактикът от Ливорно, а после разясни и за лошите новини от вечерта - контузиите на Анхел Ди Мария и Денис Закария.

Аржентинецът направи отличен дебют, но беше заменен принудително заради болки в аддуктора. "Не съм притеснен. Нека видим какво ще покажат прегледите. За съжаление подобни неща се случват във футбола. Ди Мария имаше проблем с аддуктора и преди седмица. Може би трябваше да го заменя при 3:0, но виждах, че се забавлява. При Закария става въпрос само за крамп, нищо повече. Важното е, че спечелихме този мач, което наистина желаехме, а той не бе никак лесен", разясни Алегри.

Снимка: БГНЕС