Проблемите с контузии в Ювентус просто нямат край. Часове след като тифозите се зарадваха от завръщането на терена на Федерико Киеза, се оказа, че друг важен елемент на Старата госпожа е с контузия. Леандро Паредес е получил травма на тренировката днес и най-вероятно отпада от срещата с Бенфика в Шампионската лига.

В лазарета за Ювентус са още Бремер, Ди Мария, Погба и Де Шилио, а Киеза няма да бъде рискуван срещу португалците и най-вероятно ще се завърне срещу Лече идния уикенд.

Паредес е получил разтежение в лявото бедро. Още тази сутрин са били направени изследания след тренировката, която за тези като него, които играха срещу Емполи трябваше да е само загрявка. При такава диагноза аржентинецът пропуска поне 2 седмици. Това означава, че пропуска мачовете с Бенфика и ПСЖ в Шампионската лига, както и този с Лече и Интер в първенството на Серия А.

Паредес не е застрашен да пропусне световното първенство и ще може да играе с Верона и Лацио преди спирането на шампионатите заради Мондиал 2022.