Пол Погба премина редица медицински тестове, които накараха Ювентус да се чувства оптимистично, въпреки че е ясно, че завръщането му не е толкова близо. Сезонът на 30-годишния французин при "бианконерите" беше сериозно възпрепятстван от контузия в коляното, която наложи инвазивна операция през септември.

Оттогава Погба е почти изцяло извън игра, като направи само две епизодични изяви за общо 35 минути, преди отново да бъде вписан в лазарета, страдайки от мускулна контузия, получена докато тренираше свободни удари по време на тренировка. Както съобщава "Гадзета дело спорт", Погба е преминал кръг от тестове в J-Medical в сряда, които са показали някои положителни признаци.

Ювентус се чувства предпазлив оптимист за състоянието на французина, но той все още няма да се завърне в отбора на Масимилиано Алегри, тъй като се нуждае от повече време за възстановяване. Феновете започнаха да стават все по-нетърпеливи към Погба, който не направи много, за да помогне на неговия случай, след като беше видян да кара ски на почивка по време на зимната ваканция.