Нападателят на Ювентус Мойс Кийн е много радостен от факта, че клубът все повече разчита на младите таланти от своята школа. Благодарение на част от тях “Старата госпожа” успя да се отърси от наказанието от 15 точки в Серия А.

Кийн вкара единствения гол за победата на Верона вчера, след като се възползва от подаване на Мануел Локатели. Това бе пета поредна победа за Юве.

“Беше важен успех за нас, още повече, че идва след паузата за национални отбори. Знаем какво означава Юве да играе пред своите фенове, винаги е специално и всеки един от нас трябва да дава най-доброто от себе си. Вече казахме много пъти, че не мислим за точките, които може и да ни бъдат върнати. Концентрирани сме около нашата си игра във всеки мач”, каза нападателят, който обаче получи жълт картон и ще пропусне следващия мач на тима си срещу Лацио.

Кийн е един от многото юноши на Ювентус, които играят с успех в първия отбор на тима. В това число са Фабио Мирети, Николо Фаджоли и Енцо Беренечеа. “Те са израсли заедно и се познават много добре”, добави таранът.