Зинедин Зидан е свободен от доста време, но интерес към него не липсва. Той обаче не иска да бърза с многобройни предложения, на които просто знае как да устои.

50-годишният Зидан има само две работни места в своята треньорска кариера, и двата пъти в Реал Мадрид. "Марка" наскоро съобщи, че Ал-Наср се интересува от привличането на треньора и би му предложил астрономическа сума, ако пристигне на мястото на Руди Гарсия.

Твърди се, че арабите биха предложили на Зидан цели 60 милиона евро на сезон с договор за два сезона, което означава, че той ще прибере общо 120 милиона евро.

Ръководството на клуба иска да събере отново Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан, които работиха заедно в Реал Мадрид, но все още не са получили отговор от Зизу.

ПСЖ проявява интерес към него от доста време, но както съобщават френските медии, Зидан има съвсем други желания и негов приоритет е Италия. RMC Sport пише, че желанието на Зинедин Зидан е да поеме Ювентус, воден в момента от Масимилиано Алегри.

„Ювентус е негов приоритет. Френският треньор, който досега се радваше на семейството си и на позицията на млад дядо, не е загубил треньорския си нюх. Неговото ясно желание е да намери отбор на предсезона. На пръстите на едната ръка се броят отборите, които биха могли да привлекат вниманието му, поради различни причини. По-специално, той се интересува от Ювентус“, пише медията, цитирана от "Труд".