Халфът на Лацио Сергей Милинкович-Савич може да се озове много скоро в Ювентус, пише "Гадзета дело спорт". Най-големият спортен вестник в Италия твърди, че бианконерите правят всичко, за да привлекат сърбина, ако Адриен Рабио реши да напусне като свободен агент това лято.

28-годишният сръбски халф навлиза в последната година от договора си с Лацио и не се интересува от подписването на нов контракт с римляните, което кара клуба да потърси купувачи това лято. Цената му е около 30-35 милиона евро, но ситуацията с договора му оставя Орлите в трудна позиция.

Ювентус отдавна е фен на Милинкович-Савич, но често беше спиран от високата му цена, нещо, което не би трябвало да е пречка това лято. Съобщава се, че Интер също се интересува от 28-годишния футболист, но изглежда съсредоточава усилията си върху Давиде Фратези от Сасуоло.

Както е описано подробно от "Гадзета дело спорт", напускането на Рабио ще накара Ювентус да направи сериозен ход за Милинкович-Савич, като най-накрая  ще добави звездния сърбин към отбора на Масимилиано Алегри. Бианконерите може да включат някои играчи в замяна, за да намалят разходите по сделката, като Лука Пелегрини или Николо Ровела.

Рабио все още не е решил дали да подпише нов договор с Ювентус или не, но решението ще бъде взето скоро, тъй като договорът му изтича след по-малко от две седмици.