Бившият треньор на Ювентус, Интер, Тотнъм и националния отбор на Италия Антонио Конте призна, че при оферта на "бионконерите" в бъдеще би се върнал в професията, съобщи вестник "Гадзета дело Спорт". Той обаче няма никакво намерение да застрашава поста на Масимилиано Алегри в момента, който стабилизира тима и има договор до 2025 година.

"При брак винаги са нужни две страни. Може да мечтаем да се оженим отново в някой момент. Важното е да има желание от двете страни. В този момент се наслаждавам на свободното време и продължавам да уча и да се оглеждам около себе си, за да попълвам знанията си", каза Конте на церемония в Салерно, където получи награда за постиженията си.

"Ако се случи нещо, което ми върне усещанията, от които имам нужда, ще се върна на работа. Бях добър футболист. Поставям си оценка 8 от 10, защото постигнах всичко с много работа, постоянство, лишения и желание да се усъвършенствам. Бях добър, но не и шампион. Но като треньор имам този талант, който не притежавах като футболист", сигурен е Антонио Конте.