Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри потърси позитивите след разочароващото равенство 1:1 с Дженоа снощи. Бианконерите поведоха с гол от дузпа, но допуснаха изравняване и изпуснаха шанса да се качат на първото място в класирането. Въпреки това Алегри обяви, че е "доволен от представянето".

"Не беше лесно да се играе срещу този Дженоа, отборът ни се представи добре. Но ние трябва да се развиваме, защото за да останем на върха, трябва да се възползваме и да бъдем по-ефективни. Когато трябва да убиеш противника, трябва да го направиш, когато имаш важни шансове, трябва да вкараш.Това е ценна точка, нека продължим положителната серия, а сега трябва да се подготвим за Фрозиноне. Доволен съм от представянето."

Алегри коментира и решенията на рефера Давиде Маса. Той даде дузпа за фаул срещу Киеза, но мнозина смятат, че при изравнитeлния гол е дошъл след игра с ръка. "Съдията беше добър, доволен съм. Никога не съдя реферите, това не е част от работата ми. Във всички мачове има подобни моменти, които се оценяват по един или друг начин. Трудно е да има едно мнение, защото инцидентът е субективен. Ако навлезем в субективни неща, казах го преди седем години, това се превръща в проблем".

Накрая Алегри обсъди решението да остави Киеза да изпълни дузпата. "Влахович даде топката на Киеза, виждате, че той не беше спокоен след пропуснатите дузпи. Но дори и днес той изигра добър мач, трябва да остане спокоен, дори и днес той се представи добре и трябва да продължи да работи."