Душан Влахович отново бе героят за Ювентус. Сърбинът вкара два гола за победата с 3:0 над Сасуоло в мач от 20-и кръг на Серия А. Така бианконерите останаха на 2 точки зад лидера Интер. Нападателят разкри каква е тайната на тима му.

"Подготвяме се за всеки мач така, сякаш е последен, опитваме се да дадем всичко от себе си във всеки мач. Щастливи сме, че спечелихме и искаме да продължим по този начин, но винаги трябва да сме концентрирани и съсредоточени", заяви сърбинът.

Вторият му гол снощи бе от пряк-свободен удар. Техниката му за изпълнение на свободни удари винаги е била впечатляваща и феновете на Юве в публиката поставиха началото на подготовката с нарастващи скандирания.

"Това е прекрасно усещане, това се случва откакто пристигнах и се радвам, че вкарах този свободен удар. Понякога това поставя под напрежение, че го правя, но се надявам да вкарам още много! Благодаря на феновете, те винаги са зад нас и са много важни за нас. Много се радваме, когато можем да играем пред разпродадена публика, те са нашата сила и се надяваме винаги да ги виждаме в такива количества."

Киеза беше съотборник на Влахович още в юношеския отбор на Фиорентина, така че двамата са много добри приятели, а италианецът се върна към головете снощи, като вкара третото попадение за успеха, след като влезе от пейката.

"Много се радвам, че Феде вкара днес, тъй като той го заслужава, познаваме се отдавна и това ще му помогне занапред. Йълдъз е много млад, много, много талантлив. Няма значение с кого играя заедно, опитвам се да съм съвместим с всички и да помагам на отбора, доколкото е възможно."

Сега Ювентус е на две точки от лидера Интер, но и на 16 точки от Аталанта и Лацио на пето място, така че докога ще може да продължава да твърди, че целта му е класиране в Шампионската лига?

"Още от самото начало казахме, че целта ни е да завършим в четворката, ще правим стъпка по стъпка и след това ще видим къде сме", завърши Влахович.