Според медиите в Испания Барселона иска да привлече Адриен Рабио със свободен трансфер през лятото. Халфът на Юве е с изтичащ договор и вече може да преговаря с други клубове. Той все още не е стартирал преговори със Старата госпожа. Ситуацията е единтична като през миналата година, когато французина отново бе с изтичащ договор, но реши да остане в Торино за още една година.

Барселона все още е в изключително деликатна финансова позиция и не може да си позволи да харчи твърде много, което прави пазара на свободни агенти много по-важен за каталунските гиганти. Както беше съобщено от каталунския телевизионен оператор 3Cat, Барселона се интересува да вземе Рабио със свободен трансфер през лятото.

Последните информации описват подробно как изпълнителният директор на Интер Бепе Марота също се интересува от 28-годишния играч, който би предпочел да се премести в чужбина, вместо да се присъедини към друг италиански клуб, ако напусне Старата госпожа в края на сезона. Текущите индикации показват, че Рабио ще изчака да вземе решение до по-късно през годината.