Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше доволен от победата с 3:2 над Фрозиноне, но не беше удволетворен от играта в защита. Старата госпожа сложи край на серия от 4 мача без победа в първенството, благодарение на гол в добавеното време на .

„Трябва да играем по различен начин в защита. Допуснахме шест гола през първото полувреме в последните седем мача. Беше твърде лесно за съперника да отбелязва днес“, каза Алегри. „При втория гол, Рабио беше контузен, така че трябваше да сме достатъчно умни, за да спрем играта. Не се защитавахме добре през първото полувреме. Те натиснаха високо, така че се борихме твърде малко. Бяхме по-агресивни през второто полувреме и те се умориха малко, но мачовете продължават 90 минути, така че когато съперниците са на едно ниво физически, трябва да сме достатъчно силни и да избягваме да допускаме голове.”

„Трябва да работим здраво и да се върнем към това, което правехме преди. Ще се опитаме да обърнем тенденцията“, продължи треньорът . „Това са три важни точки в надпреварата за място в топ 4".

Влахович беше в страхотна форма в неделя, като вкара два гола и направи асистенция за Ругани.

„Душан се справя добре. Преди време винаги беше сприхав, държеше да вкара. Сега той е много по-балансиран, винаги е в играта, така че това е важно“, отбеляза Алегри.