Байерн Мюнхен - Хановер, двубой от 14-ия кръг на германската Бундеслига. Стадион "Алианц Арена", 16.30 часа българско време.

 

Вратари: Улрайх, Щарке, Фрюхтъл
Защитници: Хумелс, Боатенг, Алаба, Зюле, Кимих, Рафиня, Фридъл
Полузащитници: Толисо, Мартинес, Видал, Рибери, Руди, Хамес, Коман, Бенко
Нападатели: Мюлер, Левандовски, Врийдт
Контузени: Нойер, Тиаго, Робен, Бернат
Под въпрос: Алаба, Рибери

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:

Хановер беше една от приятните изненади в началото на сезона, но в последните три кръга успя да вземе само една точка и потъна в средата на таблицата.

В исторически план баварците водят убедително с 37:9 победи в 54 мача за първенство и голова разлика 148:53. Северняците загубиха последните си десет мача срещу най-успешния германски клуб и имат цели 24 поражения от 27 визити в Мюнхен, губейки последните девет от тях.

Байерн със сигурност ще иска да покаже реакция след поражението с 1:2 от Борусия Мьонхенгладбах миналия кръг, което беше първата грешна стъпка на новия-стар треньор Юп Хайнкес след неговото завръщане в клуба през октомври.

Под въпрос за гостите са Бебу и Харник, а важният в средата на терена Швеглер е аут за мача заради грип. В лагера на домакините отсъстват Мануел Нойер, Тиаго Алкантара, Ариен Робен и Хуан Бернат, а Франк Рибери до последно ще е под въпрос.

Роберт Левандовски излиза срещу един от любимите си противници, на който е успял да наниже десет попадения в общо 12 срещи в германския елит. Треньорът на гостуващия отбор Андре Брайтенрайтер пък няма нито една победа като наставник срещу баварския колос.

 

Резултат: Байерн Мюнхен - Хановер 4:1