Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес призова своите футболисти да вдигнат още повече нивото си след днешното гръмко 6:0 над предпоследния Хамбургер.

"Ние направихме доста добър старт, намирахме свободните пространства и рано вкарахме първите три попадения. Когато водим с 3:0 на нашия "Алианц Арена", тогава за съперника става много трудно да поправи резултата", започна своя анализ 72-годишният футболен учител.

"За мен е важно това, че отборът не се отпусна и не оставихме шансове на съперника. Това е важно за следващите мачове като този с Бешикташ през седмицата и за всички останали до края на сезона."

"Победата ни беше заслужена. Тя беше постигната срещу един несигурен отбор, който играе под голямо напрежение заради мястото си в таблицата. На нашия стадион е два пъти по-трудно за тях."

"Затова и не отдавам голямо значение на получилия се резултат. Важното е да продължим по същия начин и да се подобрим още повече. Моето бъдеще? Няма да казвам нищо повече по темата. Ще изчакаме и ще видим", призова Дон Юп.