Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер подкрепи крилото Франк Рибери след скандала с позлатената пържола за 1200 евро.

Както е известно, французинът беше нападнат в социалните мрежи, че хвърля луди пари на вятъра. Той обаче изригна с мощни псувни, демонстрирайки чепатия си характер.

"Разбира се, че това са теми, които вкарват малко безпокойство, но това важи за спортния директор и останалите шефове. Или пък за хората в клуба, които комуникират с медиите. За нас футболистите това няма никакво значение", обясни Мюлер.

"Ние сме наясно, че Франк е абсолютен отборен играч. Ако бъде нападнат, той се защитава с всички средства на света. Дори с такива, които мнозина смятат за неприемливи. Той навярно вижда нещата по различен начин, защото ги чувства така."

"Със социалните мрежи нещата не са толкова елементарни. Обществото определя кое е позволено и кое не. Но само вижте колко често ни плюят анонимно. Как се чувства човек след такива атаки?"

"Разбира се, че клубът трябваше да реагира и го направи. С това и цялата тази тема за нас е приключена. Сега отново искаме на преден план да бъдат изцяло спортни теми", добави германецът.