Офанзивният полузащитник на Реал Мадрид Хамес Родригес вече е само една разменна монета за европейския шампион, гръмна вестник "Ас".

Според изданието ръководството на "белия балет" ще си върне колумбиеца в края на сезона, но само за да го използва като стръв за звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен.

Както е известно, Хамес кара втори сезон под наем в Байерн Мюнхен, но баварците все още се чудят дали да го закупят за постоянно. Самият футболист не играе редовно и вече е почти сигурно, че ще напусне стадион "Алианц Арена" завинаги.

Реал не крие своите мераци към Ериксен, който е един от най-добрите футболисти на "шпорите". Те не искат да го продават, но президентът на Реал Флорентино Перес е сигурен, че южноамериканецът ще изиграе своята роля, за да получи Ериксен.

Силен интерес към Хамес има също така от Ювентус, Наполи и Арсенал. "Артилеристите" почти сигурно вече отпадат от играта, тъй като Родригес не е впечатлен от успехите на клуба, а и той смята, че стилът му на игра не пасва на Висшата лига.

Не е ясно обаче дали той няма да промени решението си, ако бъде въвлечен в сделка между Реал и Тотнъм. Момчетата на Маурисио Почетино играят изключително атрактивно, а освен това започват да се превръщат в редовни участници в елиминационната фаза на Шампионската лига.