Бившата съпруга на Хамес Родригес Даниела Оспина изрази желание да го види с екипа на Барселона. Както е известно, колумбиецът кара втори сезон под наем в Байерн Мюнхен, но почти сигурно няма да продължи с баварците.

Желанието на самия колумбиец е да се завърне в редиците на клуба, който държи правата му - Реал Мадрид. Завръщането на Зинедин Зидан начело на столичани обаче е голям проблем, тъй като отношенията между двамата не са добри.

"Бих искала да видя Хамес в Барселона, защото той играе с краката си и точно такава е играта на Барселона. Топката там винаги е на земята. Нямаше гняв, докато той беше в Реал Мадрид, а тъга. Така и не разбрах решението на Зидан, но това е част от играта и те прави по-силен. Трудно е да направиш избор в отбор, където всеки е суперзвезда", заяви Даниела Оспина.

В Мюнхен Хамес не се намира в особено добри отношения с треньора Нико Ковач и в момента техничарят е в много деликатна ситуация. Според някои анализатори завръщането на Зидан в Мадрид поставя Ювентус в полпозишън за подписа на южноамериканеца. Интерес към него има и от Арсенал.