Централният защитник на Байерн Мюнхен Матс Хумелс се чувства недооценен на стадион "Алианц Арена" и затова иска да се върне в бившия си отбор Борусия Дортмунд, информира списание "Кикер".

Според изданието 30-годишният футболист ще парафира договор за три сезона с вестфалци, за които игра осем години и половина преди бягството си към Мюнхен през лятото на 2016 година.

Любопитното е, че Матс се съгласява да прибира по-ниска заплата. Той ще получава по 10 милиона евро на сезон в Дортмунд, ставайки най-добре платеният играч на тима с Марко Ройс. В Мюнхен обаче неговото възнаграждение беше 12 милиона евро на сезон.

В интернет пространството се появи видео от ноември 2017 година, на което Хумелс дава знак, че мисли за завръщане в Дортмунд. На въпрос на фен на Борусия дали ще се върне в отбора, защитникът отвръща "Тук има твърде много камери, за да говорим по темата. Ще видим какво ще се случи".

Половинката на футболиста Кати Хумелс пък подсили слуховете с интересна снимка, на която е със съпруга си. Като част от фотоса тя е сложила три емотиконки - пчели. Както е известно, пчеличката Ема е символът на Борусия Дортмунд...