Легендата на Байерн Мюнхен Франк Рибери изрази мнение, че клубът трябва да направи по-големи инвестиции през лятото. Както е известно, французинът напусна клуба след 12-годишна вярна служба и сега мюнхенци спешно търсят нови крила, които да заместят тандема "Робери".

"Байерн се нуждае от качество в състава. Те трябва да инвестират. Самият аз следя много напрегнато какво се случва с Байерн на пазара. Според мен отборът не може да влезе в новия сезон само с Кингсли Коман и Серж Гнабри", заяви Рибери пред списание "Шпорт Билд".

"Лерой Сане е играч, който ще направи Байерн още по-добър отбор. Той има топ-качества и може да играе както по лявото, така и по дясното крило. Ще видим дали има желание да играе отново в Бундеслигата с екипа на Байерн."

"Ако Сане откаже? Навярно Байерн ще ми звънне, ако не намери друго решение. Но сега сериозно - периодът ми като футболист на Байерн приключи през месец май.Имам доста оферти от Европа и ще взема решение до 2 седмици, но трябва да мисля и за семейството си. Не е лесно да напуснеш Мюнхен, когато тук е вторият ти дом", допълни Франк.