Байерн Мюнхен отдавна минава за следващия клуб в кариерата на германския суперталант Кай Хаверц, но ситуацията може да претърпи пълна промяна, гръмна списание "Кикер".

Според изданието Борусия Дортмунд е готов да извади 3-цифрена сума в милиони евро за Хаверц, ако Джейдън Санчо реши да напусне отбора през лятото. 

Санчо е голяма цел на Манчестър Юнайтед. Любопитното е, че именно "червените дяволи" са третият голям клуб, който е готов да плати солидна сума за услугите на Хаверц.

Самият футболист реши да остане при "аспирините" още един сезон и в края на кампанията най-вероятно ще предприеме следващата стъпка в кариерата си. Пред свои близки той е заявил, че мисли за трансфер в Байерн.

Надеждите на Дортмунд обаче са свързани с доскорошния съотборник на Кай в Леверкузен Юлиан Брандт. Последният е сред малцината, дръзнали да откажат два пъти на Байерн и през лятото се озова в Дортмунд.

Двамата футболисти са много близки приятели и дори се забавляват заедно по време на ваканциите си. Договорът на Хаверц с Байер е до лятото на 2022 година.