Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер направи първи коментар по темата след плъзналите слухове, че обмисля да си тръгне през зимния трансферен прозорец.

Световният шампион е недоволен от статута си на твърда резерва през този сезон. За капак той беше раздразнен от коментара на треньора Нико Ковач, че ще получи игрови минути, ако отборът е опрян до стената заради сериозни кадрови проблеми.

"Разбира се, че ще се замисля за мястото си в отбора, ако треньорският екип гледа на мен само като на резерва. Твърде съм амбициозен", заяви Мюлер пред списание "Кикер".

"Бях изненадан от коментара на треньора, но не съм чак толкова чувствителен към такива неща. С треньора седнахме и говорихме на четири очи. За мен тази история приключи."

"През последните дни медиите спекулират жестоко с бъдещето ми. Сега важното е фокусът да бъде насочен към представянето на Байерн на терена, за да постигнем успехи в следващите седмици. Ще давам всичко от себе си в битката за титулярно място", добави Мюлер.