Крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман е вторият ас на отбора, който трябваше да се яви за рапорт пред шефовете само в рамките на дни.

В началото на месеца стана ясно, че централният бранител Джером Боатенг е нарушил карантината и е пътувал без разрешение, предизвиквайки за капак и катастрофа.

Коман е спазил правилата на извънредното положение, но вбеси шефовете поради друга причина. Той се изявил на тренировки не със служебното Ауди, както е по договор, а с мощен Макларън, пише "Билд"...

Става дума за личния му луксозен "звяр", който има цели 570 конски сили под капака. Проблемът в цялата история е, че отношенията между Байерн и акционера Ауди са обтегнати, защото футболният клуб работеше тайно по сделка с конкурента на Ауди - BMW. В крайна сметка сделката се провали, дългогодишният партньор на Байерн остана обиден.

"Билд" обаче пише, че Коман не е първият играч на баварците с такъв гаф, защото по-рано тази година Никлас Зюле се изфукал на тренировка с Ферари, а Филипе Коутиньо - с Мерцедес.

Коман се извинил на шефовете за решението си да седне зад Макларъна в работен ден и се оправдал с това, че служебното му Ауди е повредено. Той дори предложил жест от своя страна - да се появи на базата на концерна в Инголщадт и да раздава автографи на фенове...