Не е тайна, че Ханзи Флик и Хасан Салихамиджич отдавна не са в добри отношения и един от тях почти сигурно ще напусне Байерн Мюнхен в края на сезона.

Преди няколко месеца Флик говори открито, че е недоволен, защото няма думата относно трансферната политика на клуба и Хасан Салихамиджич сам решава кои играчи да се привличат без да се консултира с него.

Конфликтът между двамата ескалира след мача срещу Лацио в Рим, когато те се скараха в автобуса на отбора, а в крайна сметка след това Флик се извини за думите си, отправени към Салихамиджич.

Германските медии пишат за конфликта между Флик и Салихамиджич от известно време и ясно казват, че някой от тях ще трябва да напусне Байерн това лято, ако клубът иска да продължи да функционира правилно.

Bild обяви, че ръководните фактори в Байерн вече са взели решение и ще подкрепят Салихамиджич в края на сезона, което означава, че Флик ще напусне, ако не промени позицията си.

Единствената възможност и двамата да останат в клуба е треньорът да се примири с факта, че Салихамиджич сам прави всички трансфери, но това едва ли ще се случи.

Въпреки че Флик спечели всичко, което можеше с Байерн през миналия сезон, шефовете на клуба очевидно имат по-голямо доверие на Салихамиджич, когото смятат за един от най-заслужилите за тези успехи, защото той успя да подпише с подходящите футболисти.