Раздялата между Ханзи Флик и Байерн Мюнхен е факт, след като германският хегемон удовлетвори молбата на треньора за преждевременно прекратяване на договора.

Днес баварците обявиха, че от новия сезон ще бъдат водени от детето-чудо в треньорската професия Юлиан Нагелсман. Но и това не успокои верните ултраси на Байерн, някои от които искат главата на спортния директор Хасан Салихамиджич.

Флик си тръгва именно заради напрежение с бившия халф на клуба. Интересното е, че днес Брацо също говори относно треньорската рокада.

"Искам да изразя своите благодарности към Ханзи Флик. Той изведе отбора до куп победи и трофеи, откакто пое поста преди година и половина. Требълът от 2020 година беше върховният момент. И тези успехи винаги ще бъдат свързвани с неговото име. Пожелавам му всичко най-хубаво занапред в кариерата", заяви Салихамиджич.

Според медиите в Германия скоро се очаква да бъде обявено, че Флик поема Бундестима след Евро 2020, за да готви националния отбор на страната за Мондиал 2022 в Катар.