Възможно ли е Ерлинг Халанд да замени Роберт Левандовски на върха на атаката на Байерн Мюнхен догодина? Този вариант доскоро изглеждаше напълно невъзможен, но вече е реалност, пише вестник "Абендцайтунг".

Таранът на Борусия Дортмунд е свързван с всички водещи отбори в Европа, като за фаворити минават Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Барселона. Баварците бяха само резервен вариант, най-вече заради присъствието на Левандовски.

Полякът обаче май ще пробва последен голям трансфер в кариерата си, тъй като агентът му Пини Захави е разговарял с ръководството. И мнозина се питат дали Байерн ще задържи звездата си.

Футболист №1 на планетата за 2020 година има договор до лятото на 2023 година. Т.е. Байерн държи здраво юздите за следващия сезон, след което ще бъде принуден да го продаде, ако не иска да го изпусне без пари в края на договора му.

Така лятото на следващата година може да бъде време на голямата промяна в атаката на Байерн - Левандовски да напусне (навярно в Реал Мадрид), а Халанд да избере баварците, за изненада на мнозина.